PHOTOSHOP PSD NAAR WORDPRESS LATEN OMZETTEN

Wil je jouw Photoshop PSD bestand laten omzetten naar een WordPress website of template? PSD-WP is een dienstverlening die precies dat voor je doet. Je ontwerp wordt snel en vakkundig omgezet naar een werkende website in het WordPress CMS. En dat alles voor één all-in prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Lees meer of plaats direct een order.

WORDPRESS WEBSITES

De afgelopen 10 jaar is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste CMS systemen. En dat is niet vreemd als je kijkt naar de enorme lijst met voordelen:

WordPress is zowel geliefd bij redacteuren én ontwikkelaars. Het wordt zo veel door organisaties gebruikt dat de kans groot is dat één van je collega’s het allang kent.

WORDPRESS THEMA

Het design van een WordPress website is aan te passen via een WordPress thema. Zo krijgt elke website z’n eigen look en feel. Er zijn veel kant-en-klare templates op de markt voor WordPress. Helaas is de kwaliteit erg wisselend. Veel thema’s zijn zwaar en ingewikkeld, doordat er te veel functies in zitten. En het design lijkt vaak te veel op andere websites. Je ziet in veel gevallen gelijk dat het een WordPress site is. Steeds meer bedrijven laten daarom een maatwerk WordPress thema maken.

MAATWERK DESIGN

Een maatwerk WordPress website begint bij een goed ontwerp. Deze wordt meestal gemaakt in design programma’s als Adobe Photoshop, Sketch, InVision, Affinity Photo of Adobe Indesign. Als het design helemaal naar wens is, dan kan deze omgezet worden naar een WordPress website via een dienst als PSD-WP.

Deze werkwijze geeft je de meeste controle over hoe je website er echt uit komt te zien. Je ziet helemaal niet dat het een WordPress website is! En omdat jouw maatwerk WordPress thema echt alleen de functies bevat die je ook echt nodig hebt, is deze niet zwaarder dan nodig. Onze websites scoren doorgaans meer dan 80 punten in de Google Pagespeed test.

PSD BESTAND OMZETTEN

Het omzetten van je maatwerk design naar een WordPress website begint bij de ontwerper. De ontwerper exporteert dan het design naar een formaat met lagen, bijvoorbeeld een PSD of PDF bestand. Aan de hand van dit bestand wordt het ontwerp stap voor stap omgezet naar een WordPress thema. Dit proces gebeurt in verschillende stappen:

ACCEPTEREN JULLIE ALLEEN PSD BESTANDEN?

Adobe Photoshop wordt nog steeds veel gebruikt voor het ontwerpen van websites. PSD bestanden zijn daarom een gangbare manier om een design aan te leveren voor een nieuwe WordPress website. Maar de afgelopen jaren zijn ook veel andere programma’s op de markt gekomen waarmee je websites kunt ontwerpen. Denk aan programma’s als Sketch, InVision, Figma en Adobe XD. Het kan ook zijn dat je ontwerper meer affiniteit heeft met design programma’s die in de drukwerk wereld worden gebruikt. Bijvoorbeeld Adobe Indesign of Adobe Illustrator.

Het doel van onze dienstverlening is om maatwerk WordPress websites zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom staan wij vrijwel elk formaat toe. Naast PSD bestanden, kunnen wij overweg met vrijwel elk programma op de markt.

PSD NAAR WORDPRESS

Zoals je kunt lezen is het voor reclamebureau’s en bedrijven zonder technische kennis van WordPress nu ook mogelijk om maatwerk WordPress website te laten maken. Je kunt gewoon werken in een programma dat voor jou vertrouwd is, zoals Adobe Photoshop. Vervolgens laat je het Photoshop PSD bestand omzetten naar een WordPress website. Op die manier heb je alle voordelen van WordPress. Maar dan wel in je eigen stijl.

CONTACTGEGEVENS

Meer weten? Neem dan contact op!

Leon Korteweg
Munterkamp 35, Zwolle
info@psd-wp.nl
(06) 4161 9141

KVK: 08183272
BTW: NL034049678B01
IBAN: NL86 ASNB 0950 0953 11